ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Με ένα μαχαίρι, αφαιρούμε την εξωτερική φλούδα από τα κάστανα και τα βάζουμε να βράσουν σε κατσαρόλα με νερό (μόλις σκάσουν είναι έτοιμα).
- Τα σουρώνουμε και ξεφλουδίζουμε την εσωτερική φλούδα τους (αυτή που είχε το χνούδι).
- Περνάμε τα κάστανα από σήτα ή μηχανή του πουρέ και τα βάζουμε σε μια μικρή λεκάνη.
- Προσθέτουμε το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος, τη ζάχαρη, το λικέρ, τις βανίλιες και τη σοκολάτα τριμμένη σε ψιλό τρίφτη.
- Ζυμώνουμε ώστε να ενωθούν όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν μια μαλακή ζύμη.
- Παίρνουμε μικρές ποσότητες με το χέρι, πλάθουμε μικρές μπάλες στο μέγεθος καρυδιού και τις ρίχνουμε στην αμυγδαλόψιχα (τις γυρνάμε γύρω-γύρω για να πάει η αμυγδαλόψιχα παντού).
- Βάζουμε τα τρουφάκια στα χαρτάκια φοντάν και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.
- Βάζουμε την πιατέλα στο ψυγείο για 12 ώρες.
Σημείωση: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την αμυγδαλόψιχα με τρούφα.