Βελουτέ κολοκύθας
Σούπα με κολοκύθι, πατάτα, ginger, σκόρδο και βελούδινη υφή χάρη στο Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος και το Χωριό Soft με ελαιόλαδο. Μια συνταγή που λατρεύουμε!
606
Βελουτέ κολοκύθας

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά κολοκύθα, αποφλοιωμένη και κομμένη σε κύβους 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.τ.γ. τριμμένο ginger 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους Αλάτι-πιπέρι 2 κ.τ.σ. Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος 1 κ.τ.σ. Χωριό Soft με ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνουμε το Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος και σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι, την πατάτα, το σκόρδο, το ginger και την κολοκύθα για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
  2. Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά δύο δάχτυλα πιο πάνω, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 50 λεπτά.
  3. Αφού βράσουν, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και με ένα μπλέντερ χειρός τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το Χωριό Soft με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.