17 ΜΑΙΟΥ, 2011

Διακρίσεις για τo Χωριό της Μινέρβα στον διαγωνισμό iTQi Awards 2011

Με τις περισσότερες διακρίσεις ξεχώρισαν τα προϊόντα «Χωριό» της Μινέρβα στα πλαίσια των βραβείων iTQI Awards 2011(International Taste & Quality Institute) – την κορυφαία, ανεξάρτητη, διεθνή διοργάνωση που αναδεικνύει και προωθεί την κορυφαία γεύση τροφίμων και ποτών απ’ όλο τον κόσμο.
Το «Χωριό» που έχει κερδίσει την καρδιά των Ελλήνων, κερδίζει τώρα και τα περισσότερα βραβεία του διεθνούς διαγωνισμού ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχές, συνολικά 5 στις κατηγορίες ελαιόλαδου, τυριού και βιολογικών προϊόντων.
Συγκεκριμένα, η Βιολογική Φέτα «Χωριό», από 100% αιγοπρόβειο γάλα, με την αγνή, ελληνική της γεύση, ενθουσίασε τους διεθνούς φήμης ειδικούς, chef και γευσιγνώστες αποσπώντας την υψηλότερη διάκριση 3 αστέρων στα φετινά iTQi Awards.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Βιολογική Φέτα “Χωριό” είναι το μοναδικό ελληνικό τυρί που κέρδισε την υψηλότερη αυτή διάκριση!
Ακολουθεί το Βιολογικό Κατσικίσιο Τυρί «Χωριό», που τιμήθηκε για τη μοναδική του γεύση,όπως επίσης ξεχώρισε και το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Χωριό».
Μαζί με τα βιολογικά προϊόντα «Χωριό», δύο ακόμα προϊόντα της Μινέρβα διακρίθηκαν για την ποιότητα και τη μοναδική τους γεύση: η Φέτα «Χωριό» που σηματοδοτεί την παραδοσιακή, ελληνική γεύση, και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Χωριό» Κορωνέϊκη Ποικιλία.
Η Μινέρβα, στοχεύοντας στην ικανοποίηση του τελικού καταναλωτή, φροντίζει να προσφέρει προϊόντα, άριστης ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης.ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.