ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Αγίου Βαλεντίνου: ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Ο Φεβρουάριος φέρνει μαζί του τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για τον Άγιο που πάντρευε μυστικά τα ζευγάρια το 270 μ.Χ., ενώ Άγιοι του Έρωτα θεωρούνται ακόμα ο Ακύλας και η Πρισκίλλα, που γιορτάζουν στις 13 Φεβρουαρίου.

Πολλοί περιμένουν αυτή τη γιορτή με αγωνία, για να μοιραστούν δώρα, αισθήματα και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι τους, άλλοι την αντιμετωπίζουν σαν μια ιδανική αφορμή να γνωρίσουν νέα άτομα, ενώ κάποιοι ακόμα επιλέγουν να μην γιορτάσουν τη συγκεκριμένη μέρα. Οι απόψεις πολλές, όσες και οι μορφές του έρωτα.

Όπως και να νιώθουμε για την γιορτή των ερωτευμένων, όποτε και να επιλέγουμε να γιορτάζουμε τον έρωτα και την αγάπη, το γεγονός που μένει σταθερό και ακλόνητο στα χρόνια είναι ένα: ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Στο Χωριό αυτό το γνωρίζουμε – το μυστικό μας αποκαλύφθηκε όσο βρισκόμασταν στην ύπαιθρο, αναπνέοντας την φρεσκάδα της, το θαύμα της Μητέρας Φύσης. Πού αλλού βάζει κανείς τόση αγάπη και σοφία που φέρνει από τη φύση, αν όχι στο τραπέζι που μοιράζεται με άλλους;

Στο τραπέζι μοιραζόμαστε χαρές και λύπες, ανακοινώσεις και αγάπη, δηλώσεις αιώνιας αγάπης και έρωτα. Οι οικογένειες, οι παρέες, οι φίλοι, άγνωστοι και εραστές γεύονται την ίδια απόλαυση του να μοιράζεσαι, να επικοινωνείς και να τρως.

Φαγητό λοιπόν, ειδικά αν τα φαγητά που ετοιμάζουμε είναι και ικανά να βελτιώνουν τη σωματική και ψυχική μας κατάσταση:

Το Χωριό ετοιμάζει το ρομαντικό τραπέζι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και κάθε άλλη ημέρα που επιλέγεται ως γιορτή του έρωτα.

δείτε επίσης