ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Πικ νικ τον Μάιο

Ο Μάιος είναι ο καλύτερος μήνας για αποδράσεις στη φύση – ο καιρός έχει ήδη γλυκάνει και φοράμε την καλύτερή μας διάθεση, αφού το καλοκαίρι είναι προ των πυλών!

Η ιδέα μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια Κυριακή, ή μπορεί να είναι σχεδιασμένο: ένα πικ νικ που θα μας φέρει πιο κοντά στη φύση και στην απόλαυση της καλής παρέας. Να μην μας νοιάζει αν θα λερωθούμε με φαγητό ή από το γρασίδι, να εξερευνήσουμε τη φύση, να αναπνεύσουμε φρέσκο αέρα και να χαρούμε το πράσινο και τα χρώματα των λουλουδιών.

Με απλές κινήσεις και απλές συνταγές και μερικά τηλεφωνήματα, οργανώνεται μια καλή παρέα και υπέροχα εδέσματα που γεμίζουν το καλάθι μας: σπιτικό ψωμί, λαχανικά, κρασί και άλλα αναψυκτικά, καφέ και ζάχαρη για το απομεσήμερο και φυσικά βάζουμε μέσα στο ψυγειάκι και λίγο τυρί – φέτα και γραβιέρα που συνοδεύουν εξοχικές δραστηριότητες άψογα. Δεν ξεχνάμε και τα φρούτα, μαχαιροπίρουνα για όλους, ένα τραπεζάκι αν κρίνουμε απαραίτητο και βεβαίως σακούλες για τα σκουπίδια μας!

Αν στην παρέα υπάρχουν και παιδιά, τα αφήνουμε να εξερευνήσουν. Επιστρέφοντας εξουθενωμένα από το παιχνίδι, θα ανοίξει το καλάθι με τα πιο νόστιμα φαγητά από το Χωριό!

Ραντεβού κάτω από το πεύκο!

δείτε επίσης