10 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2009

Το Χωριό της Μινέρβα μεγαλώνει… τυροκομικά

Η μάρκα που μας φέρνει κοντά στις αξίες του ελληνικού χωριού και της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής, εμπλουτίζει για ακόμα μία φορά τη γκάμα των προϊόντων της.

Μία νέα κατηγορία, αυτή των τυροκομικών προϊόντων, έρχεται να προστεθεί στην ήδη γνωστή και αγαπημένη οικογένεια “Χωριό”. Το ξεκίνημα για μία αυθεντική μάρκα όπως το “Χωριό”,δε θα μπορούσε να ήταν άλλο από την είσοδο στα ελληνικά παραδοσιακά τυριά Φέτα και Γραβιέρα!

Η νέα Φέτα “Χωριό”, προσφέρει την αυθεντική, πλούσια γεύση και τη σταθερή ποιότητα της παραδοσιακής Φέτας Π.Ο.Π. Παρασκευασμένη στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Μινέρβα στο Επισκοπικό Ιωαννίων εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα, τη σταθερότητα και την εγγύηση γεύσης Χωριό! Διατίθεται σε πακέτα Vacuum 200 και 400γρ, σε τάπερ με φυσική άλμη 400γρ, 900γρ, 2 κιλών και 4 κιλών καθώς και στον πάγκο των τυριών.

Η νέα Γραβιέρα «Χωριό», χαρακτηρίζεται από την εκπληκτική πικάντικη γεύση της. Το νέο ελληνικό κίτρινο τυρί για ξεχωριστές στιγμές απόλαυσης, γι΄αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν την πραγματική ποιότητα και την Ελληνική παραδοσιακή γεύση Γραβιέρας. Διατίθεται σε πακέτο Vacuum 300γρ, καθώς και στον πάγκο των τυριών.

Δύο νέα παραδοσιακά προϊόντα, για τους λάτρεις των ελληνικών αυθεντικών γεύσεων…Έτσι είναι το τυρί. Χωριό.
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.