21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2013

Χωριό Μυρωδάτο: Το βραβευμένο λευκό

Το Χωριό Μυρωδάτο, το εκλεκτό λευκό τυρί αιγοπρόβειου γάλακτος, ωριμάζει με πιπεριά, ρίγανη και θυμάρι, για να μας φέρει τα πιο γεμάτα και οικεία ελληνικά αρώματα στο πιάτο μας.

Η μοναδική γεύση του δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους λάτρεις του τυριού, αφού, το 2012, βραβεύτηκε από τον International Taste & Quality Institute (iTQi), έναν ανεξάρτητο, διεθνή οργανισμό, που αναδεικνύει και προωθεί την κορυφαία γεύση τροφίμων και ποτών απ’ όλο τον κόσμο.

Ο iTQi είναι ο πρώτος ανεξάρτητος οργανισμός που βασίζεται σε μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες για να κρίνει και να βραβεύει τα τρόφιμα και τα ποτά που διαγωνίζονται σε παγκόσμιο βεληνεκές. Οι κριτές επιλέγονται από τις πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών.

Το Χωριό Μυρωδάτο κατάφερε λοιπόν, με τον ιδιαίτερό του χαρακτήρα και προσωπικότητα, να κερδίσει δύο αστέρια και Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (The Superior Taste Award), μια μοναδική αναγνώριση της ποιότητάς του, αφού μάλιστα προκρίθηκε σε τυφλό τεστ γεύσης (blind test).

Γι’ αυτό κι εμείς επιλέγουμε να έχουμε ένα διάσημο λευκό στο πιάτο μας, το Χωριό Μυρωδάτο!
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.