ΒΟΥΤΥΡΟ

s

Το Χωριό μας λύνει τις απορίες για τα προϊόντα Χωριό βούτυρο.


1. Ποια η διαφορά μεταξύ του ΧΩΡΙΟ soft με Βούτυρο τ. Κερκύρας και του βουτύρου τ. Κερκύρας;

Το Χωριό soft με Βούτυρο τ. Κερκύρας περιέχει συνολικά 80% λιπαρά , από τα οποία ,το 49% είναι λιπαρά βουτύρου και 31% φυτικά λιπαρά. Είναι συνδυασμός βουτύρου τ. Κερκύρας & φυτικών λιπαρών εξασφαλίζει εξαιρετική επαλειψιμότητα στο ψωμί ή τη φρυγανιά, διατηρώντας την πλούσια γεύση του βουτύρου αλλά με 32% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά

2. Πόσα λιπαρά έχουν τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο;

Όλα τα προϊόντα έχουν 80% λιπαρά.

3. Το βούτυρο τύπου Κερκύρας από τι γάλα παρασκευάζεται;

Το Βούτυρο τύπου Κερκύρας Χωριό παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Στόχος του Χωριό είναι να διατηρεί αναλλοίωτη και σταθερή την ελληνική παραδοσιακή γεύση που χαρακτηρίζει το βούτυρο τύπου Κερκύρας.

4. Ποιες είναι οι διαφορές στις χρήσεις μεταξύ όλων των προϊόντων Χωριό Βούτυρο;

Όλα τα προϊόντα Χωριό Βούτυρο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επάλειψη, στη ζαχαροπλαστική, μαγειρική και το τηγάνισμα. Διαφορές υπάρχουν στη γεύση ανάλογα τον τύπο που θα επιλέξετε ώστε να καλύπτονται οι διαφορετικές γευστικές ανάγκες σας. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα Μαργαρίνη Χωριό και Χωριό Βιολογικό.

5. Πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα Χωριό;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Χωριό μπορείτε να καλείτε στη δωρεάν γραμμή καταναλωτών 800-11-28282 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση κάθε μέρα.

6. Ποιες είναι οι χρήσεις των προϊόντων Χωριό Soft;

Όλα τα προϊόντα Μαργαρίνη Χωριό Soft και Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος είναι κατάλληλα για επάλειψη, μαγειρική και ζαχαροπλαστική.