31 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2013

Καλωσήρθατε στο Χωριό… καλωσήρθατε σπίτι σας!

Σας καλωσορίζουμε στον ανανεωμένο ιστότοπο του Χωριό. Έναν τόπο που φιλοδοξεί να μας μεταφέρει στο… χωριό: στις αγνές πρώτες ύλες, στο σπιτικό φαγητό, την ελληνική παράδοση, τη φύση και τα προϊόντα της, τις αυθεντικές γεύσεις και αρώματα. Που θα μας συμβουλεύει πώς να τρεφόμαστε σωστά για να διατηρούμε την ομορφιά και την υγεία μας, θα μας δίνει απλές και οικονομικές ιδέες οικιακής οικονομίας εμπνευσμένες από την πρακτική σοφία των ανθρώπων του χωριού, ενώ θα «μαγειρεύει» καθημερινά για εμάς νόστιμες συνταγές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Παράλληλα θα μας μάθει για την αειφορία και την σημασία της, το πώς δηλαδή καταφέρνουμε παράγοντας ένα προϊόν, να διασφαλίσουμε τους περιβαλλοντικούς πόρους και για τις γενιές που έρχονται. Ενώ θα λύσει όλες μας τις απορίες για τα βιολογικά προϊόντα και την βιολογική καλλιέργεια.

Το Χωριό μας καλωσορίζει σπίτι. Στις ρίζες μας. Στην ελληνική φύση. Στις αυθεντικές γεύσεις. Στις αξίες και τις παραδόσεις. Στην αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με το περιβάλλον. Και μας προσφέρει αυτό που πραγματικά έχουμε ανάγκη: καλή τροφή.
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.