Οι άνθρωποί μας

s

Το Χωριό είναι οι άνθρωποί του. Σε κάθε θέση, για κάθε δουλειά που κάνει ο κάθε ένας υπάλληλός μας, φροντίζουμε να ζει το πιο απαραίτητο συστατικό των προϊόντων μας: το πάθος. Το πάθος για τη δημιουργία ενός καλού, παραδοσιακού, ελληνικού προϊόντος.

Ο άνθρωπος που φροντίζει την ελιά, το χέρι που τινάζει το κλαδί, που μαζεύει το γάλα και φροντίζει το ζώο, ο άνθρωπος που επιμελείται την παραγωγή κι εκείνος που στοιβάζει τα προϊόντα, είναι όλοι μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, της οικογένειας του Χωριό.

Άνθρωπος του Χωριό σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για το αυθεντικό, το παραδοσιακό, το αγνό ελληνικό προϊόν.

Σημαίνει άνθρωπος με πάθος για αξίες μεγάλες και άφθαρτες στο χρόνο.

Οι άνθρωποί μας είπαν:

«Μόνοι μας αναπτύξαμε τον τρόπο που παράγουμε τα προϊόντα μας, με αρκετή φροντίδα και αγάπη. Η μισή μας ζωή και πάνω έχει περάσει μέσα σε αυτή την εταιρεία. Παράγουμε καλό προϊόν με τη λογική ότι θα αναπτυχθούμε και οι ίδιοι.» κ. Π., Διευθυντής R&D

«Η ποιότητα, η παράδοση και το προϊόν που φτιάχνεται από ελληνικά χέρια είναι όσα πρεσβεύει το Χωριό. Η εταιρεία με έκανε να την αγαπήσω, κι έτσι εργάζομαι για την ποιότητα εδώ και 25 χρόνια. Τέτοιο μαγαζί είμαστε εμείς.» κ. Γ. Κ., Πωλητής

«Η δουλειά μας είναι πολύ ζωντανή, γιατί είναι και η εταιρεία ζωντανή. Η εταιρεία έχει όραμα για το μέλλον. Το λάδι το αειφόρο, εκεί που παράγεται, θα δώσει δουλειά σε κόσμο. Η διασφάλιση της ποιότητας γίνεται σε όλα τα στάδια, από την πρώτη ύλη μέχρι τον τελικό καταναλωτή.» κ. Γ. Μ., Πωλητής

«Η κουλτούρα της εταιρείας είναι πάθος. Έξω στην αγορά γίνεται μάχη. Όλοι δίνουμε την ίδια μάχη. Αν δεν αγαπήσεις αυτό που κάνεις, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου. Είμαστε μια οικογένεια.» κ. Γ. Μ., Πωλητής

«Τρία χρόνια έβλεπα τον ήλιο να ανατέλλει και να δύει. Περίμενα…να καθαρίσει το χώμα, να ξεπλυθούν οι ρίζες. Για να έχω το δικαίωμα να παράγω βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.» κ. Μ. Τ., Παραγωγός Βιολογικού Ελαιολάδου

«Ελευθερία δε θέλουμε μόνο εμείς. Θέλουνε και τα ζώα μας. Στη βιολογική κτηνοτροφία αυτό το σεβόμαστε. Για να μας δώσουν πλούσιο και γευστικό γάλα. Για να γίνει η βιολογική φέτα και το βιολογικό κατσικίσιο.» κ. Π. Κ., Παραγωγός Βιολογικού Γάλακτος.