Φιλοσοφία

s

Το Χωριό, με την εγγύηση της Μινέρβα, ξεκίνησε να φέρνει τα προϊόντα της ελληνικής γης στο τραπέζι μας από το 1982, κι από τότε δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να στοχεύει στην ανώτερη και απαράμιλλη ποιότητα και διατροφική αξία των προϊόντων του.

Χωριό για εμάς σημαίνει παράδοση, επιστροφή στη φύση, σημαίνει το μυστικό που κουβαλά η σοφία του χωριού, οι αξίες που επιβεβαιώνουν τα ιδανικά της παλιάς, αυθεντικής, ελληνικής παράδοσης στην ποιότητα.

Αυτά έχει στο νου του κάθε άνθρωπος του Χωριό, ο παραγωγός βιολογικού προϊόντος, ο παραγωγός ελαιολάδου, ο κτηνοτρόφος, ο άνθρωπος του εργοστασίου, το τμήμα έρευνας, τα τμήματα που απαρτίζουν το Χωριό από την αρχή μέχρι το τέλος της παραγωγής, από την αρχή μέχρι το τέλος της ημέρας μας.

Η αγάπη μας για την ποιότητα, αλλά και το πάθος μας να επαναφέρουμε την αξία του αγνού προϊόντος στην αγορά, μας ώθησε στο να χτίσουμε κομμάτι κομμάτι, με προσοχή και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, την οικογένειά μας.

Για να προσφέρουμε σε κάθε ελληνική οικογένεια και κάθε διατροφική κλίμακα το πιο αγνό, το πιο παραδοσιακό και ποιοτικό προϊόν.

Καλώς ήρθατε σπίτι σας.