Το ΧΩΡΙΟ κοντά στην κοινωνία

s

Το Χωριό πρεσβεύει αξίες με ρίζες βαθιά στο χρόνο – η αλληλεγγύη, η παράδοση, η αγάπη για το αυθεντικό και αγνό, η ελληνική ύπαιθρος, η χλωρίδα και η πανίδα της ελληνικής γης, η πρώτη ύλη που παράγεται με μόχθο και πάντοτε με αγάπη και κυρίως σεβασμό στις διεργασίες της φύσης.

Αυτές τις αξίες, του σεβασμού και της αγνότητας, επιθυμεί η Μινέρβα να τονίζει και στέκεται υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της σωστής λειτουργίας του οργανισμού και κατά συνέπεια τη βάση για έναν υγιή ενήλικα. Το οικοσύστημα της χώρας μας βοηθά προς την κατεύθυνση της υγιεινής διατροφής, αφού μας προσφέρει αφθονία σε πρώτες ύλες και προϊόντα που απαρτίζουν την περίφημη μεσογειακή διατροφή.

Η Μινέρβα, μετρώντας παραπάνω από 100 χρόνια δραστηριότητας, κατανοεί πλήρως την ευθύνη που έχει αναλάβει απέναντι στην ελληνική οικογένεια και την ελληνική κοινωνία. Η εταιρεία μας στηρίζει τους παραγωγούς μας ανά την Ελλάδα και ενισχύει την πρωτοβουλία και την επιθυμία τους για βιολογική παραγωγή, πολλαπλασιάζοντας τα περιβαλλοντικά οφέλη, αφήνοντας τη γη να αναπνεύσει και να παράξει το αγνότερο και ποιοτικότερο προϊόν, αλλά και τα οικονομικά οφέλη των τοπικών κοινωνιών.

Το ελαιόλαδο και η ελιά αποτελούν αξίες της βαθιάς ελληνικής παράδοσης. Η Μινέρβα, σε αυτό το πλαίσιο, συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών σχολικής ηλικίας σε αυτές τις αξίες, οργανώνοντας ξεναγήσεις στο εργοστάσιο, όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την διαδικασία παραγωγής από τις πρώτες ύλες της ελληνικής γης.

Με το βλέμμα στο μέλλον, το Χωριό από τη Μινέρβα εισάγει και την έννοια της αειφορίας, και ακολουθώντας πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης διασφαλίζουμε το αύριο της φύσης, των ελαιώνων μας και της παραγωγής ελαιολάδου. Εξασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποι του χωριού θα συνεχίσουν και στο μέλλον να παράγουν – για τις οικογένειές τους, αλλά και για κάθε ελληνική οικογένεια.