Ποιότητα

s

Αρώματα της ελληνικής υπαίθρου, εικόνες της παράδοσης, ζεστασιά και θαλπωρή, αυθεντικότητα και ελευθερία της φύσης. Αυτό είναι το ελληνικό χωριό που με τις εικόνες και τα βιώματα που προσφέρει αποτελεί για τον σύγχρονο άνθρωπο καταφύγιο αλλά και πηγή καλής τροφής. Αυτή είναι και η πηγή έμπνευσης για τα προϊόντα Χωριό. Προϊόντα που κλείνουν μέσα τους όλη την ποιότητα ζωής της ελληνικής υπαίθρου στο σπίτι μας.

Το Χωριό από τη Μινέρβα, με αλλεπάλληλες έρευνες στον χώρο του ποιοτικού τροφίμου, καταφέρνει να φέρει τα πιο αγνά προϊόντα της ελληνικής γης στο τραπέζι μας. Συνδυάζοντας την εμπειρία του τοπικού παραγωγού με την καθαρή αγνότητα της ρίζας της ελιάς, των αρωματικών βοτάνων, της χλωρίδας και πανίδας του τόπου μας και ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές, προσφέρουμε στον σύγχρονο καταναλωτή καλή και γευστική τροφή.

Η ποιότητα των προϊόντων Χωριό είναι πάντοτε εξασφαλισμένη, αφού οι πρώτες ύλες από τις οποίες παράγονται, χαρίζουν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά και αρώματα στο τελικό προϊόν. Παράλληλα, οι ποιοτικοί έλεγχοι στον τόπο παραγωγής αλλά και στα εργοστάσιά μας, πραγματοποιούμενοι με τον πιο σύγχρονο τρόπο, ανταμείβουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή όλα αυτά τα χρόνια για σιγουριά, θρεπτικότητα και ασφάλεια.

Αν και οι σύγχρονες συνθήκες ζωής απαιτούν ταχύτητα, η ανάγκη για μέγιστη ποιότητα και αυθεντική γεύση παραμένει. Στο Χωριό φροντίζουμε κανένα προϊόν να μην αφήνει την διαδικασία παραγωγής του βιαστικά. Φροντίζουμε λοιπόν όλα μας τα προϊόντα να ωριμάζουν στον χρόνο που πρέπει και σε συνθήκες μελετημένες από τους ειδικούς μας, ώστε να έχουμε πάντα το μέγιστο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, επειδή η ποιότητα δεν αφορά μόνο στο τελικό προϊόν αλλά κυρίως στο περιβάλλον που χαρίζει τις πρώτες ύλες, στο Χωριό έχει ξεκινήσει σημαντική προσπάθεια για την εφαρμογή αειφόρων μεθόδων παραγωγής, αρχικά στο ελαιόλαδο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα προϊόντα. Όσο οι παραγωγοί μας εφαρμόζουν ορθές γεωργικές πρακτικές, τόσο εξοικονομούνται περιβαλλοντικοί πόροι, συντηρούνται οι τοπικές κοινωνίες και ισορροπείται η πανίδα και χλωρίδα του τόπου μας, η μόνη ικανή να παράξει αυθεντική γεύση και να δώσει σταθερή ποιότητα ολοκληρωμένης διατροφής σε μια απαιτητική καθημερινότητα.

Το Χωριό από τη Μινέρβα, με πιστοποίηση στην ποιότητα και πολυετή εμπειρία, γνωρίζοντας τις πραγματικές απαιτήσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής, καταφέρνει να φέρει στην καθημερινότητά μας αγνή, γευστική, αυθεντική, ελληνική τροφή που θρέφει ψυχή και σώμα.