Κοτόπουλο λεμονάτο με φέτα Χωριό και ρίγανη
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Κοτόπουλο λεμονάτο με φέτα Χωριό και ρίγανη

Ένα διαφορετικό λεμονάτο κοτόπουλο. Μαγειρεύουμε με Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα και συνοδεύουμε με φέτα Χωριό.

506
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το Χωριό ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μερίδες του κοτόπουλου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  2. Ρίχνετε μέσα τα κρεμμυδάκια και συνεχίζετε το σοτάρισμα ανακατεύοντας συνέχεια.
  3. Σβήνετε με το κρασί, αλατίζετε, πιπερώνετε, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγομαγειρεύετε για περίπου 45-60 λεπτά και μέχρι να εξατμιστεί σχεδόν όλη η σάλτσα.
  4. Ανοίγετε τη κατσαρόλα και ρίχνετε τον χυμό λεμονιού. Ανακατεύετε, ρίχνετε τη φέτα Χωριό και τη ρίγανη.
  5. Κάνετε ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρετε το φαγητό ζεστό συνοδεύοντάς το με πατάτες τηγανητές.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 5 σχόλια.
  • 25 Οκτωβρίου, 2013 στις 2:02 μμ

    ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ

  • 15 Μαΐου, 2014 στις 1:46 πμ

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!

  • 16 Μαΐου, 2014 στις 2:12 μμ

    ΝΟΣΤΙΜΟ!!

  • 16 Μαΐου, 2014 στις 6:42 μμ

    TEΛΕΙΟ ΑΡΙΣΤΑ 10

  • 17 Ιουνίου, 2014 στις 10:18 μμ

    μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλο κοτόπουλο κομμένο σε μικρές μερίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 φλιτζάνι τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα 1 νεροπότηρο λευκό κρασί 250 γρ. Χωριό Φέτα Χυμό από 1 λεμόνι 1 κ.σ.  ρίγανη Αλάτι, πιπέρι

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας