Ομελέτα με αβοκάντο, φέτα Χωριό Ορεινές Περιοχές και μανιτάρια
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ομελέτα με αβοκάντο, φέτα Χωριό Ορεινές Περιοχές και μανιτάρια

Μια εύκολη και γρήγορη ομελέτα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που μπορούμε να απολαύσουμε ως πρωινό αλλά και ως σνακ.

101
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
  2. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Αφαιρούμε τα μανιτάρια από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
  4. Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα αβγά με 1 κ.σ. νερό και αλατοπιπερώνουμε.
  5. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά μέχρι να δέσει το αβγό.
  6. Ρίχνουμε στη μισή ομελέτα, το αβοκάντο, τη Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές, τα μανιτάρια και τον άνηθο.
  7. Περιχύνουμε με το χυμό λάιμ.
  8. Με μια σπάτουλα διπλώνουμε την ομελέτα.
  9. Γαρνίρουμε με άνηθο και σερβίρουμε με συνοδεία πράσινης σαλάτας.

 

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για την υπέροχη συνταγή.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    3 κ.γ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 80 γρ μανιτάρια λευκά, τεμαχισμένα 2 αβγά 1/2 αβοκάντο,  σε κύβους 25 γρ Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές, σε κύβους 1 κ.γ. άνηθος, κομμένος και επιπλέον για σερβίρισμα 2 κ.γ. χυμός λάιμ

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας