Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το ζεσταίνουμε. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και σοτάρουμε και από τις 2 πλευρές, μέχρι να ροδίσει.
Τοποθετούμε το κρέας σε ένα ταψί και το ψήνουμε για 15-18 λεπτά. Αφαιρούμε το κρέας από το φούρνο, το τοποθετούμε σε μια επιφάνεια κοπής και το αφήνουμε να κρυώσει για 5-10 λεπτά.
Στο ίδιο τηγάνι που σοτάραμε το κρέας, λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε το κρεμμύδι και το τζίντζερ και τσιγαρίζουμε, μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
Προσθέτουμε το θυμάρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει, μέχρι να δέσει η σάλτσα μας για 5 λεπτά περίπου.
Το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. βούτυρο.
Αλατοπιπερώνουμε.
Κόβουμε το χοιρινό και το σερβίρουμε με τη σάλτσα μας.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: