Τα βραστά αυγά το Πάσχα ή οποιαδήποτε άλλη εποχή γίνονται ακόμα πιο νόστιμα με γέμιση βούτυρο Κερκύρας Χωριό, μαγιονέζα, μουστάρδα, πάπρικα!
Τιπς
– Στη θέση της κρέμας βαλσάμικου μπορούμε να βάλουμε μηλόξιδο.
– Αν θέλουμε μπορούμε να γεμίσουμε τα αυγά χρησιμοποιώντας κορνέ, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
– Αντί για σχοινόπρασο μπορούμε να ψιλοκόψουμε το πράσινο μέρος από ένα μικρό χλωρό κρεμμύδι. Θα βάλουμε όμως λίγο γιατί είναι δυνατό σε γεύση.