Ανάβουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά.
Χτυπάμε στο μούλτι τα αμύγδαλα να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι και χτυπάμε ένα λεπτό ακόμα να αναμειχθούν. Σταματάμε και ρίχνουμε τα ασπράδια και το ξύσμα των φρούτων. Χτυπάμε πάλι να γίνει μια ζύμη.
Ρίχνουμε με μικρό κουταλάκι στη λαδόκολλα, αφήνοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους (γιατί θα απλώσει λίγο). Ψήνουμε για 15’ περίπου, μέχρι ροδίσουν στις άκρες. Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε από τη λαδόκολλα προσεκτικά και τα τοποθετούμε σε σχάρα.
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει ρίχνοντας σιγά σιγά την άχνη (αφού την έχουμε κοσκινίσει), τη βανίλια, το γάλα και το λικέρ. Χτυπάμε 3-4’.
Αφού τα μπισκότα έχουν κρυώσει καλά, τα ενώνουμε ανά δυο με λίγη βουτυρόκρεμα.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: