Εύκολη, γρήγορη, απολαυστική - η ιδανικότερη συνταγή για ομελέτα! Μοναδική προϋπόθεση, να έχετε αυγά, κολοκύθια, Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία και πολλή όρεξη!
* Το κουκουνάρι καβουρδίζεται ως εξής: Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα, απλώνουμε τους σπόρους κουκουναριού και τους ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου στους 160C στο «πάνω-κάτω» του φούρνου, ώσπου να πάρουν το χρώμα που επιθυμούμε.
** Δεν βάζουμε όλους τους κρόκους γιατί η ομελέτα θα γίνει πολύ σφιχτή.
Τέλειο!!! Θα το δοκιμάσω το σημερα κιόλας!!! Για εμάς που δεν έχουμε πολύ χρόνο…
teleio
δοκομαστε και μανιταρια μεσα
Πολύ εύκολη κα νόστιμη συνταγή!
like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταπληκτική , γρήγορη και ελαφριά συνταγή…… :)
Είναι εύκολη και πεντανόστιμη …..
teleio|!!!!!
9
Πολύ ωραία συνταγή!Από το να αγοράζεις κάθε μέρα κάτι απο τον φούρνο είναι η καλύτερη επιλογή!διότι εξοικονομείς χρήματα,χρόνο αλλά και ένα υγιεινό γεύμα με πλούσια υλικά και βέβαια το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χωριό αειφόρο το οποίο έχει ως επίκεντρο το περιβάλλον.η βαθμολογία μου για την συνταγή αυτή ειναι 9,8!!!