Χυλοπιτάκι πικάντικο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Χυλοπιτάκι πικάντικο

Πικάντικο χυλοπιτάκι κοκκινιστό με καυτερές πιπεριές και σκόρδο. Σε αυτή την παραδοσιακή συνταγή, ταιριάζει τέλεια η φέτα Χωριό!

152
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε το χυλοπιτάκι για 8 λεπτά. Πριν το σουρώσουμε, κρατάμε 1 κούπα νερό.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, σωτάρουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και τον πελτέ για 1 λεπτό.
  3. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το νερό από τις χυλοπίτες και βράζουμε για 3 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το χυλοπιτάκι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν (όχι να στεγνώσουν), και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  5. Ρίχνουμε τη φέτα, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    250 γρ χυλοπιτάκι 3 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ.τ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 μέτριες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κ.τ.σ. πελτές ντομάτας 1 κ.τ.σ. Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος 2 κ.τ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία Αλάτι-πιπέρι 100 γρ Χωριό φέτα
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
    ανήκει και εδώ

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας