Κοτόπουλο λεμονάτο με φέτα Χωριό
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Κοτόπουλο λεμονάτο με φέτα Χωριό

Εξαιρετική συνταγή λεμονάτου κοτόπουλου με Χωριό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό και Χωριό Φέτα Βιολογική κομμένη σε χοντρά κομμάτια.

504
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβετε τα φιλέτα στη μέση για να λεπτύνουν.
  2. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα χτυπάτε στο μπλέντερ.
  3. Ζεσταίνετε το Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό σε κατσαρόλα και ροδίζετε τα φιλέτα από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε και τα κρεμμύδια και τα αφήνετε να σοταριστούν μαζί με τα φιλέτα για 20 λεπτά περίπου.
  4. Σβήνετε με το κρασί και χαμηλώνετε τη φωτιά.
  5. Αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο για 30λεπτά. Ρίχνετε λίγο ζεστό νερό αν χρειαστεί για να μην σωθεί η σάλτσα.
  6. Προσθέτετε αλάτι, την πάπρικα και το λεμόνι.
  7. Κλείνετε την φωτιά και ρίχνετε στο φαγητό την φέτα Χωριό. Την αφήνετε για να λιώσει για λίγα λεπτά.
  8. Αδειάζετε το φαγητό σε πιατέλα, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και σερβίρετε. Συνοδεύετε με βουτυρωμένα μακαρόνια.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 1 σχόλια.
  • 15 Οκτωβρίου, 2013 στις 7:34 μμ

    πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή….

ΥΛΙΚΑ

4 φιλέτα κοτόπουλου. (1 κιλό ) 240ml (1 φλιτζάνι) λευκό ξηρό κρασί 2 κρεμμύδια, χτυπημένα στο μπλέντερ Χυμό από 2 λεμόνια αλάτι 1 κ.σ. κοφτή πάπρικα γλυκιά 120ml ( ½ φλιτζάνι ) Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό 350 γρ. Φέτα Χωριό κομμένη σε χοντρά κομμάτια μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας