Κουνουπίδι βραστό με σάλτσα ντομάτας (Σοφιγάδο)
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Κουνουπίδι βραστό με σάλτσα ντομάτας (Σοφιγάδο)

Κατευθείαν από το Χωριό αυτό το κουνουπίδι με τις τομάτες, το σκόρδο και το Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα που θα μπει στη φωτιά! Δοκιμάστε το!

204
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε και βάζουμε στο μούλτι τις ντομάτες.
  2. Καθαρίζουμε και πλένουμε το κουνουπίδι.
  3. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε με το Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα.
  4. Όταν πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και νερό μέχρι να σκεπαστούν.
  5. Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το μάραθο.
  6. Τέλος, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να βράσει κουνώντας απλά την κατσαρόλα, χωρίς να ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει η σάλτσα.
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    1 μέτριο κουνουπίδι 1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα 1 κιλό ώριμες ντομάτες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κλωναράκι μάραθο 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλάτι, πιπέρι

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας