Βουτυρώνουμε 8 φορμάκια και πασπαλίζουμε το κάθε ένα με 1/2 κ.γ. ζάχαρη.
Σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε το Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος, την κανέλα, το πιπέρι καγιέν, το μοσχοκάρυδο, τη σοκολάτα και ανακατεύουμε συχνά μέχρι να λιώσουν και να γίνει ένα λείο μείγμα.
Βάζουμε για λίγο στο ψυγείο.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, τα αυγά, τους κρόκους αυγών, το εκχύλισμα βανίλιας και το εκχύλισμα αμυγδάλου μέχρι να γίνουν κρέμα.
Προσθέτουμε το μείγμα λιωμένης σοκολάτας.
Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια.
Ψήνουμε μέχρι οι κορυφές να δέσουν και να σκουρύνουν οι άκρες, για 12-14 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά.
Με ένα μαχαίρι χαράζουμε γύρω-γυρω τα κέικ από τα φορμάκια, ώστε να ξεκολλήσουν, και τα μεταφέρουμε σε πιάτο.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: