Πικάντικη ψητή φέτα με πιπεριά τσίλι και ρίγανη
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Πικάντικη ψητή φέτα με πιπεριά τσίλι και ρίγανη

Η φέτα Χωριό γίνεται πικάντικη και καυτερή, ψήνεται στο φούρνο με πιπεριά τσίλι και ρίγανη και απολαμβάνεται από όλους! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δημιουργεί!

102
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.
  2. Βάζουμε τη φέτα επάνω σε ένα αλουμινόχαρτο.
  3. Απλώνουμε την πιπεριά και τη ρίγανη και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
  4. Διπλώνουμε το αλουμινόχαρτο σε ένα πακέτο, το βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί και να μαλακώσει.

 

Η συνταγή βρίσκεται δημοσιευμένη και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    200 γρ. φέτα Χωριό 1 πιπεριά τσίλι χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένη 1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη ή ½ κ.γ. ξερή 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας