Στη συνέχεια, τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν.
Τα αφήνουμε να παγώσουν για 15 λεπτά.
Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Φορώντας γάντια, ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε κομμάτια (περίπου 2 εκατοστών).
Σε ένα μπολ, βάζουμε το σπανάκι, το κρεμμύδι, τη φέτα, τα καρύδια και τα παντζάρια και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε τον χυμό πορτοκαλιού, το λάδι και τη μουστάρδα σε ένα βάζο με βιδωτό καπάκι για να ανακατέψουμε με ασφάλεια και ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Αφού το ανακινήσουμε καλά, περιχύνουμε τη σαλάτα μας, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: