Πίτσα με γραβιέρα, σπανάκι και αυγά μάτια
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Πίτσα με γραβιέρα, σπανάκι και αυγά μάτια

Υπέροχη πίτσα με Χωριό γραβιέρα Ώριμη, ζαμπόν, σπανάκι και αυγά. Μια νόστιμη και πολύ εύκολη συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

154
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220C.
  2. Αλευρώνουμε ένα ταψί.
  3. Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη για πίτσα σε σχήμα κύκλου διαμέτρου 40 εκ.
  4. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα κυκλικό ταψί.
  5. Απλώνουμε στη ζύμη μουστάρδα και πασπαλίζουμε με 3/4 φλ Χωριό γραβιέρα ώριμη.
  6. Προσθέτουμε το ζαμπόν, το σπανάκι και το 1/4 φλ τυρί.
  7. Σπάμε ένα αυγό τη φορά σε ένα μικρό μπολ και τα ρίχνουμε προσεκτικά επάνω στην πίτσα.
  8. Ψήνουμε μέχρι να δέσουν τα ασπράδια των αυγών και η ζύμη να ροδίσει, για 15-17 λεπτά.
  9. Σερβίρουμε με συνοδεία σαλάτας.

 

Τη συνταγή βρίσκετε και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    λίγο αλεύρι 450 γρ ζύμη πίτσας, ξεπαγωμένη 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν 1 φλ Χωριό γραβιέρα ώριμη, χοντροτριμμένη 1 φλ ζαμπόν, ψιλοκομμένο 1 μάτσο σπανάκι, τα κοτσάνια κομμένα 2-4 μεγάλα αυγά

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας