Ομελέτα με σπανάκι, φέτα Χωριό και ντομάτα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ομελέτα με σπανάκι, φέτα Χωριό και ντομάτα

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει πρωινό, μια λαχταριστή ομελέτα με Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές, ντομάτες, σπανάκι και Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος.

104
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε τις ντομάτες και το σπανάκι.
  2. Θρυμματίζουμε τη Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 95C.
  4. Βάζουμε 4 πιάτα να ζεσταθούν.
  5. Σε ένα μέτριο μπολ βάζουμε τα αβγά, το νερό, το αλάτι και το πιπέρι.
  6. Με ένα πιρούνι χτυπάμε το μείγμα, χωρίς να το αφρατέψουμε.
  7. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε 1 1/2 κ.γ. Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 1/2 φλ μείγμα αβγού.
  8. Μετά από 25-30 δευτερόλεπτα, σπρώχνουμε το μείγμα στη μέση του τηγανιού με μια κουτάλα.
  9. Συνεχίζουμε να σπρώχνουμε το μείγμα για 1-1 1/2 λεπτό.
  10. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η ομελέτα,  αλλά να είναι κρεμώδης και υγρή από πάνω.
  11. Απλώνουμε 1/4 Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές, 1/4 σπανάκι και 1/4 ντομάτες και λίγο άνηθο στη μισή ομελέτα.
  12. Με μια σπάτουλα διπλώνουμε την ομελέτα.
  13. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και τη διατηρούμε ζεστή στο φούρνο, ενώ συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες ομελέτες.

 

Τη συνταγή βρίσκετε και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    2 μέτριες ντομάτες 60 γρ Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές 2 φλ φύλλα σπανάκι baby 8 μεγάλα αβγά 1/2 φλ νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι 2 κ.σ. Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος 1 ματσάκι άνηθο (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια), ψιλοκομμένο

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας