Προθερμάνετε την ειδική τοστιέρα για βελγικές βάφλες σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Αναμειγνύετε το αλεύρι, το αλεύρι καλαμποκιού, τις φύτρες σίτου, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτετε γάλα χωρίς λιπαρά, μισό φλιτζάνι λιωμένο Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος και ένα κρόκο αυγού και αναμειγνύετε τα υλικά για να γίνουν ομοιογενές μείγμα.
Χτυπάτε τα ασπράδια του αυγού σε ένα μικρό μπολ μέχρι να γίνουν ελαφριά μαρέγκα.
Προσθέτετε την μαρέγκα με απαλές κινήσεις , για να μην φύγει ο αέρας , στο μείγμα μείγμα του αλευριού.
Ψήνετε το μείγμα της βάφλας σύμφωνα με τις οδηγίες τις ειδικής τοστιέρας ή μέχρι να ροδίσουν. Επαναλαμβάνετε το ίδιο με το υπόλοιπο μείγμα
Πασπαλίζετε τις βάφλες με ζάχαρη άχνη και τις σερβίρετε ζεστές . Τις συνοδεύετε με φρούτα τις αρεσκείας σας και σιρόπι αν σας αρέσει.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies:
τελεια γευση!
Pingback: Η τέλεια σπιτική λεμονάδα