Πρασόπιτα με φέτα και μυρωδικά
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Πρασόπιτα με φέτα και μυρωδικά

Θρυμματισμένη φέτα Χωριό (ή Χωριό Ελαφρύ), μπόλικα μυρωδικά και πράσα μέσα σε χωριάτικα φύλλα. Αυτή τη συνταγή πρέπει να τη δοκιμάσετε!

508
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό ζεματάμε το πράσο για 1 λεπτό και το σουρώνουμε.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι. Μόλις ξανθύνει προσθέτουμε το πράσο και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα αυγά και το αλεύρι, και μετά τα μυρωδικά, τη φέτα και το αλατοπίπερο.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα 3 λαδωμένα φύλλα κάτω. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα λαδωμένα φύλλα. Χαράζουμε και κόβουμε την πίτα, βρέχουμε με λίγο νερό και ψήνουμε για 50 λεπτά.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    10 μέτρια πράσα καθαρισμένα, κομμένα σε ροδέλες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 αυγά 3 κ.σ. αλεύρι 80 ml Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο 1 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρώνια 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 300 γρ. Χωριό φέτα θρυμματισμένη (ή Χωριό Ελαφρύ) Λίγο αλάτι-πιπέρι 6 χωριάτικα φύλλα

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας