Ψητά λουκάνικα με φινόκιο και κόκκινο κρασί
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ψητά λουκάνικα με φινόκιο και κόκκινο κρασί

Λουκάνικα ψημένα με μουστάρδα και ελαιόλαδο, σάλτσα από κόκκινο κρασί και Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο. Από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

554
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.
  2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο και τη μουστάρδα.
  3. Βάζουμε τα λουκάνικα σε ένα ταψί και περιχύνουμε με το μείγμα ελαιόλαδο-μουστάρδα, ανακατεύοντας καλά.
  4. Ψήνουμε τα λουκάνικα για 20 λεπτά και προσθέτουμε το φινόκιο, τα κρεμμύδια, το θυμάρι και το αλατοπίπερο.
  5. Αλατίζουμε ελαφρά, αφού τα λουκάνικα και η μουστάρδα είναι ήδη αλμυρά.
  6. Ψήνουμε για άλλα 25 λεπτά.
  7. Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο και ψήνουμε για άλλα 10-12 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  8. Σερβίρουμε με συνοδεία πουρέ πατάτας.

 

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για την υπέροχη συνταγή.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    12 λουκάνικα χοιρινά ή άλλα λουκάνικα 1 φινόκιο, χοντροκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, χοντροκομμένο 1 φλ κόκκινο κρασί 2 κ.σ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο 2-3 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 1 κ.σ. μουστάρδα λίγα κλαράκια φρέσκο θυμάρι χοντρό αλάτι μαύρο πιπέρι

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας