Πλένουμε το πλιγούρι και το αφήνουμε στο νερό για 5-6 λεπτά. Το στραγγίζουμε καλά (στραγγίζουμε το πλιγούρι με το χέρι, ώστε να απαλλαγεί από το περιττό νερό) και το αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Πλένουμε τις ντομάτες και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι για να στραγγίξουν από τους χυμούς τους.
Τοποθετούμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ ή σε ένα πιάτο.
Προσθέτουμε το πλιγούρι και το αλατίζουμε.
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
Προσθέτουμε το χυμό λάιμ και το Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές και ανακατεύουμε ξανά το μείγμα μας.
Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, καλύπτουμε τη σαλάτα μας και την αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Μεταφέρουμε σε μία πιατέλα και σερβίρουμε με πιτούλες.
Η συνταγή βρίσκεται και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: