Σπανακόρυζο λεμονάτο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Σπανακόρυζο λεμονάτο

Από τα πιο παραδοσιακά φαγητά! Σπανακόρυζο! Με μπόλικο Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία στην κατσαρόλα και αρκετό ψωμί στο τραπέζι, ό, τι πιο γευστικό!

308
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι, και το ζεματίζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να μαραθεί και να μαλακώσει. Στη συνέχεια, το σουρώνουμε για να φύγουν τα υγρά.
  2. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, αφού προηγουμένως το έχουμε ψιλοκόψει. Μόλις το κρεμμύδι πάρει ένα χρυσαφί χρώμα, προσθέτουμε και το σπανάκι και το τσιγαρίζουμε και αυτό.
  3. Έπειτα, προσθέτουμε το νερό και το ρύζι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το φαγητό μας σε μέτρια φωτιά να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι.
  4. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
  5. Προς το τέλος, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, σβήνουμε το φαγητό μας και σερβίρουμε.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 4 σχόλια.
  • 19 Μαΐου, 2014 στις 5:22 μμ

    θαυμασια

  • 20 Μαΐου, 2014 στις 5:10 μμ

    super!!!

  • 23 Μαΐου, 2014 στις 12:04 μμ

    τελειοοοοοο

  • georgia9
    24 Μαΐου, 2014 στις 2:26 μμ

    τελειο

ΥΛΙΚΑ

2 κιλά σπανάκι 4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό 2 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζι γλασέ 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½  ματσάκι άνηθο 1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία χυμό από 2 μικρά λεμόνια αλάτι, πιπέρι

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας