Σπαγγέτι με τόνο & ελιές Καλαμών
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Σπαγγέτι με τόνο & ελιές Καλαμών

Ρομαντικό δείπνο ή και φοιτητική ζωή, αυτή η συνταγή είναι λαχταριστή, με ζυμαρικά, ψάρι και ελιές Καλαμών.

404
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ετοιμάζετε την σάλτσα: σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτετε τις ντομάτες, τη ρίγανη, τον τόνο και τέλος τις ελιές Καλαμών. Ρίχνετε πιπέρι και αλάτι με προσοχή. Βράζετε την σάλτσα για 15 – 20λεπτά.
  2. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.
  3. Σερβίρετε τα μακαρόνια με την σάλτσα τους.
  4. Πασπαλίζετε με φρέσκο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.
ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 2 σχόλια.
  • 11 Νοεμβρίου, 2013 στις 10:47 μμ

    EYKOLO PIATO KAI ARKETA XORTASTIKO. MIAM MIAM………

  • 20 Μαΐου, 2014 στις 2:37 μμ

    Σπαγγέτι με τόνο & Βιολογικές Ελιές Καλαμών Χωριό i like

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο σπαγγέτι 3 τονάκια σε άλμη ή 2 κονσέρβες τόνο 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 κονσέρβα ντοματάκια 1 κ.σ. ρίγανη λίγες ελιές Καλαμών Αλάτι με προσοχή Πιπέρι

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας