Στραπατσάδα με κάπαρη και κρεμμύδια
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Στραπατσάδα με κάπαρη και κρεμμύδια

Δεν είναι μια απλή ομελέτα, είναι πικάντικη, τα κρεμμύδια είναι τσιγαρισμένα, έχει ελαιόλαδο Χωριό και την τρώμε όλες τις ώρες της ημέρας.

105
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι.
  2. Αφού κάψει ελαφρά, τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί και προσθέτουμε την κάππαρη.
  3. Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά, έχοντας ρίξει ελάχιστο αλάτι (γιατί η κάπαρη είναι ήδη αλατισμένη), και τα βάζουμε κι αυτά στο τηγάνι.
  4. Ανακατεύουμε το μείγμα με ένα πιρούνι μέχρι να πήξουν τα αυγά.
  5. Βγάζουμε την στραπατσάδα και τη σερβίρουμε με Χωριό φέτα ή Χωριό Γραβιέρα Ώριμη.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    3 αυγά 2-3 κ.σ. Χωριό φέτα ή Χωριό Γραβιέρα Ώριμη 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. κάππαρη (ξεπλυμένη και στραγγισμένη) 1/4 φλ. Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα για τηγάνισμα
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
    ανήκει και εδώ

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας