Χτυπάτε το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει.
Προσθέτετε ένα – ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτετε τη βανιλίνη και την αμμωνία και τέλος λίγο λίγο το αλεύρι κοσκινισμένο. Η ζύμη πρέπει να είναι απαλή, να μη σφίξει.
Στρώνετε ταψάκια με λαδόχαρτο και ρίχνετε κουταλιές από το μείγμα σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, γιατί απλώνουν πολύ.
Ψήνετε σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς φούρνο για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζετε σε σχάρα να κρυώσουν και τα φυλάτε σε αεροστεγές δοχείο.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: