Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με το Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος.
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, τη βανίλια και τη ζάχαρη. Μόλις αφρατέψει το μείγμα, προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Στο τέλος ρίχνουμε στο μείγμα των αυγών και το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας με το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις βάζουμε στη λαμαρίνα.
Ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Φλώρινα».
230 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα με 50 % περιεκτικότητα σε κακάο40 γρ. Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά175 γρ. ζάχαρη40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις60 γρ. σοκολάτα σε σταγόνες1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ1 κουτ. γλυκού βανίλια
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: