Αλμυρά μπισκότα με γραβιέρα και δεντρολίβανο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Αλμυρά μπισκότα με γραβιέρα και δεντρολίβανο

Η Elena is Cooking ετοιμάζει για εμάς ένα ξεχωριστό ορεκτικό με γραβιέρα Χωριό Μακράς Ωρίμανσης, που ταιριάζει άψογα με κρασί και καλή παρέα!

158
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο σε αέρα στους 170 βαθμούς.
  2. Σε ένα μέτριο μπολ βάζουμε το Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος και το ζυμώνουμε λίγο με το χέρι να μαλακώσει λίγο πιο πολύ.
  3. Προσθέτουμε το πιπέρι, το κρεμμύδι, το δεντρολίβανο, το γιαούρτι και τέλος το αλεύρι. Η ζύμη που θα προκύψει θα είναι μαλακή και ελαφρά ελαστική.
  4. Κάνουμε μια μπάλα και την χωρίζουμε στα δύο. Ανοίγουμε με έναν πλάστη ένα μεγάλο φύλλο, πάχους 2-3 χιλιοστών, και κόβουμε τη ζύμη σε μπαστουνάκια.
  5. Στρώνουμε το ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε τα αλμυρά μπισκότα στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
  6. Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούς και τα ψήνουμε για άλλα 8 λεπτά περίπου. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν ακόμα πιο τραγανά!

Tip: Σερβιρισμένα με μαρμελάδα από ξερά σύκα είναι το απόλυτο ταίρι για το κρασί μας!

 

Διαβάστε την ιστορία της Elena is Cooking που ενέπνευσε τη δημιουργία της υπέροχης αυτής συνταγής!

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    160 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος, σε θερμοκρασία δωματίου 120 γρ Γραβιέρα Χωριό Μακράς ωρίμανσης 2 κουταλιές γιαούρτι 1 κουταλάκι κρεμμύδι σκόνη 1 κουταλάκι δεντρολίβανο ξερό, ψιλοκομμένο 1/2 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
    ανήκει και εδώ

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας