Αβοκάντο στο φούρνο με γλυκιά γραβιέρα Χωριό
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Αβοκάντο στο φούρνο με γλυκιά γραβιέρα Χωριό

Το αγαπημένο μας φρούτο γεμισμένο με ντοματίνια, καλαμπόκι και τριμμένη γλυκιά γραβιέρα Χωριό. Έξοχο!

204
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Αφαιρούμε λίγη από τη σάρκα τους ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη λακκούβα.
  2. Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και τρίβουμε τη Γραβιέρα Χωριό.
  3. Γεμίζουμε τα αβοκάντο με τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, την τριμμένη γραβιέρα και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα για 15’-20’.

Σημειώσεις:
-Αν δεν βρούμε αποξηραμένο σχοινόπρασο, χρησιμοποιούμε δυόσμο ή ρίγανη.
-Το αλάτι και το πιπέρι είναι προαιρετικά.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    4 αβοκάντο μεγάλα, ώριμα 200 γρ. Γραβιέρα Χωριό Γλυκιά (5μηνης ωρίμανσης) 16 ντοματίνια 1 κ.σ. σχοινόπρασο αποξηραμένο 8 κ.σ. καλαμπόκι  (κονσέρβα)

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας