Μπασμάτι πολύχρωμο
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μπασμάτι πολύχρωμο

Φρέσκο κρεμμυδάκι σωταρισμένο σε βούτυρο, μαζί με ρύζι και ζωμό κότας. Μια συνταγή εύκολη και πεντανόστιμη, που θα αγαπήσουμε και θα απολαύσουμε!

156
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα. Ρίχνουμε το ρύζι και το βράζουμε για 4 λεπτά. Το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε καλά, ρίχνουμε το ρύζι και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  3. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε όλα τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.
  4. Σερβίρουμε σκέτο, ή με κρέας ή ψάρι.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    500 γρ ρύζι μπασμάτι 2 κ.σ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος Ανάλατο 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο 1 κ.γ. ψιλοκομμένο εστραγκόν 1 κούπα τσαγιού ζωμό κότας Αλάτι-πιπέρι

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας