Συκωταριά κρασάτη με γραβιέρα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Συκωταριά κρασάτη με γραβιέρα

Σωταρισμένο μοσχαρίσιο συκώτι μαζί με κρεμμύδι, σβησμένο με λευκό κρασί. Προσθέτουμε μυρωδικά και γραβιέρα που λιώνει πάνω στο κρέας και απολαμβάνουμε!

104
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το συκώτι. Σωτάρουμε απ’όλες τις πλευρές για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και συνεχίζουμε για 1 λεπτό.
  2. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και τους κύβους γραβιέρας.
  3. Βράζουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    500 γρ συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους 250 γρ Χωριό Γραβιέρα Μακράς ωρίμανσης κομμένη σε κύβους 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ λευκό κρασί 1 κ.τ.γ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο Αλάτι-πιπέρι

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας