Γεμιστό κοτόπουλο με σπανάκι και λευκό τυρί Χωριό Ελαφρύ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Γεμιστό κοτόπουλο με σπανάκι και λευκό τυρί Χωριό Ελαφρύ

Από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, μια συνταγή εύκολη και πολύ νόστιμη με στήθος κοτόπουλο, Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία και Χωριό Ελαφρύ.

308
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία, προσθέτουμε το πράσινο κρεμμυδάκι και το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό.
  2. Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για περίπου 10 λεπτά.
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ.
  4. Σε ένα μπολ βάζουμε το μείγμα με το σπανάκι να κρυώσει.
  5. Προσθέτουμε τον άνηθο, τα αυγά, το Χωριό Ελαφρύ, το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  6. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κάθε στήθος κοτόπουλο, ώστε να ανοίξει στη μέση σαν πεταλούδα και το γεμίζουμε με το μείγμα σπανάκι-τυρί.
  7. Κλείνουμε τα στήθη κοτόπουλου και ψήνουμε για 10 λεπτά από κάθε πλευρά.
  8. Μετά από 15 λεπτά, περιχύνουμε το κοτόπουλο με Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία, λεμόνι και ρίγανη.
  9. Σερβίρουμε.

 

Λαχταριστή συνταγή από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    1/2 φλ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 2 κρεμμυδάκια, τεμαχισμένα 1 μέτριο κρεμμύδι, τεμαχισμένο 450 γρ σπανάκι 1/2 φλ φρέσκος άνηθος, τεμαχισμένος 2 αυγά 450 γρ τυρί Χωριό Ελαφρύ, τριμμένο 1 κ.σ. πιπέρι, τριμμένο 8 μεγάλα στήθη κοτόπουλο λεμόνι, χυμός ρίγανη

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας