Γλυκιά πίτα με ανθότυρο, μέλι και βούτυρο Κερκύρας
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Γλυκιά πίτα με ανθότυρο, μέλι και βούτυρο Κερκύρας

Πίτα γεμάτη γλύκα! Με μέλι, φρέσκο ανθότυρο, βούτυρο Κερκύρας Χωριό, την απολαμβάνουμε ζεστή και ροδισμένη!

3012
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ χοντροκόβουμε το ανθότυρο με το χέρι.
  2. Προσθέτουμε το μέλι, το ξύσμα πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, τα αυγά και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. Βουτυρώνουμε με αρκετό Χωριό Βούτυρο τύπου Κερκύρας ένα αντικολλητικό ταψί και το πασπαλίζουμε με μπόλικο αλεύρι.
  4. Ρίχνουμε το μίγμα και αφού στρώσουμε την επιφάνεια με μια σπάτουλα ψήνουμε στους 180C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας.
  5. Όταν τη βγάλουμε από το φούρνο, την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και πασπαλίζουμε με την κανέλα.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Έχουν γίνει συνολικά 4 σχόλια.
  • kstpaulos
    17 Μαρτίου, 2014 στις 3:15 μμ

    ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ!
    ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

  • 11 Μαΐου, 2014 στις 11:57 μμ

    ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ

  • 15 Μαΐου, 2014 στις 6:31 μμ

    Γλυκιά πίτα με ανθότυρο, μέλι και βούτυρο Κερκύρας (ή Soft ελαφρύ) soyper

  • 24 Μαΐου, 2014 στις 10:25 πμ

    τελεια συνταγη

ΥΛΙΚΑ

3 κιλά φρέσκο ανθότυρο 2 φλιτζάνια του τσαγιού μέλι 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη 14 αυγά 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού 2 κουταλιές της σούπας Χωριό Βούτυρο τύπου Κερκύρας 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
ανήκει και εδώ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το μενού της εβδομάδας