Χοιρινό γκιούλμπασι στη λαδόκολλα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Χοιρινό γκιούλμπασι στη λαδόκολλα

Χοιρινή σπάλα γεμισμένη με γραβιέρα και σκόρδο, ψημένη για ώρες στη λαδόκολλα. Συνοδεύεται με πράσινες σαλάτες, πατάτες, ή ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

1504
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Με ένα μαχαιράκι κάνουμε τρύπες στο κρέας και κάθε τρύπα την γεμίζουμε με σκόρδο, γραβιέρα και αλατοπίπερο. Μόλις τελειώσουμε το γέμισμα, αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.
  3. Τυλίγουμε το κρέας με μια λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο. Το τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε για 2 ½ ώρες.
  4. Ξετυλίγουμε, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε με μαρουλοσαλάτα.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    1,200 kg χοιρινή σπάλα 6 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση 150 γρ Χωριό γραβιέρα Ώριμη κομμένη σε κύβους Αλάτι ημίχονδρο – πιπέρι

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας