Χοιρινό ρολό με φέτα, μουστάρδα και λιαστή ντομάτα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Χοιρινό ρολό με φέτα, μουστάρδα και λιαστή ντομάτα

Ρολό με σάλτσα από λαχανικά, μυρωδικά, μήλο, λευκό κρασί, Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο. Μια τέλεια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε!

1506
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C (αέρα). Στον πάγκο της κουζίνας απλώνουμε το κρέας, αλείφουμε με τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και στη μέση στρώνουμε τη φέτα και τη λιαστή ντομάτα. Πιέζουμε τα υλικά να κολλήσουν στο κρέας. Ρολάρουμε και με ένα σπάγκο δένουμε. Τυλίγουμε σε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε σε ένα ταψί.
  2. Μέσα στο ταψί προσθέτουμε τα υλικά για τη σάλτσα και 3 ποτήρια νερό. Ψήνουμε για 2 ½ ώρες.
  3. Όταν ψηθεί, αφαιρούμε το κρέας από το ταψί. Βγάζουμε τη λαδόκολλα και τοποθετούμε σε ξύλο κοπής. Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα υγρά και τα λαχανικά από το ταψί και τα πολτοποιούμε.
  4. Κόβουμε το κρέας σε φέτες, περιχύνουμε με τη σάλτσα και συνοδεύουμε με baby βουτυρένια πατάτα.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    1 ½ kg χοιρινή σπάλα ανοιγμένη σε ‘φύλλο’ 200 γρ. Χωριό φέτα ή Χωριό Φέτα Ορεινές Περιοχές, κομμένη σε μπαστούνια 8 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 1 ½ κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ψιλοκομμένη μαντζουράνα 1 κ.γ. ψιλοκομμένο θυμάρι Αλάτι-πιπέρι

    Υλικά για τη σάλτσα

    1 καρότο χοντροκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό χοντροκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες 1 κλωνάρι σέλινο χοντροκομμένο 1 μήλο κόκκινο καθαρισμένο, χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ λευκό κρασί 3 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο Αλάτι-πιπέρι
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
    ανήκει και εδώ

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας