Κοτομπουκιές με μουστάρδα
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Κοτομπουκιές με μουστάρδα

Φιλέτο κοτόπουλο μπούτι, κρεμμύδι, πράσο, κρέμα γάλακτος, θυμάρι σε μια συνταγή που θα σας εντυπωσιάσει!

454
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας. Ρίχνουμε το καρότο, το πράσο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά.
  2. Πριν αρχίσει να κολλάει το φαγητό σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το μέλι και το χυμό λεμονιού, 2 ποτήρια νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά.
  3. Μόλις χυλώσει η σάλτσα, προσθέτουμε την κρέμα, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Σερβίρουμε με πολύχρωμο μπασμάτι.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    1 kg φιλέτο κοτόπουλο μπούτι χωρίς δέρμα, κομμένο σε μπουκιές 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο κομμένο σε κυβάκια 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 3 κ.σ. μουστάρδα 1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ λευκό κρασί Χυμό από μισό λεμόνι 1 κ.γ. μέλι 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος 50 ml Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό 1 κ.σ. ψιλοκομμένο θυμάρι Αλάτι-πιπέρι

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας