Παίρνουμε το ψάρι και, αφού το καθαρίσουμε καλά, το κόβουμε σε μερίδες.
Σε χαμηλή κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το λάδι και τα τσιγαρίζουμε ελαφρά. Τα σκεπάζουμε με χλιαρό νερό, ρίχνουμε πιπέρι μαύρο και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά με κλειστό καπάκι.
Μόλις οι πατάτες αρχίζουν να μαλακώνουν, βάζουμε το σκόρδο, το ψάρι, αλατίζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για ακόμα 15-20 λεπτά περίπου.
Κάθε λίγο κουνάμε την κατσαρόλα. Δεν ανακατεύουμε για να μην χαλάσει το ψάρι. Προσθέτουμε χλιαρό νερό αν χρειάζεται, ώστε το φαγητό να μείνει με λίγο ζουμί αλλά όχι με νερά.
Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το λεμόνι και κουνάμε την κατσαρόλα.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: