Καθαρίζουμε τα κυδώνια από τη φλούδα τους, τα κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό μέσα στο οποίο έχουμε ρίξει το χυμό λεμονιού.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C.
Στραγγίζουμε τα κυδώνια και τα απλώνουμε σε ένα πυρέξ.
Σε καθένα από αυτά βάζουμε (καρφώνουμε) ένα γαρύφαλλο.
Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα.
Περιχύνουμε τα κυδώνια με το κρασί και το κονιάκ και τα σκεπάζουμε καλά με ένα αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε στους 180C για περίπου 1 ώρα.
Στη συνέχεια, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε για ακόμα 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Τα σερβίρουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα τους.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: