Σπάτε τα καραμελωμένα αμύγδαλα σε μικρά κομμάτια με ένα γουδί και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Σε ένα άλλο μπολ ψιλοκόβετε τα φρουί γλασέ αχλάδια.
Σε ένα τρίτο μπολ σπάτε τα μπισκότα σε χοντρά κομμάτια.
Ρίχνετε το Χωριό Soft Ανάλατο με Βούτυρο Αγελάδος στο μίξερ και το δουλεύετε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει λίγο.
Αυξάνετε την ταχύτητα και ρίχνετε μέσα τη ζάχαρη κουταλιά-κουταλιά.
Μόλις την απορροφήσει το βούτυρο ρίχνετε το κακάο σιγά-σιγά μέχρι να γίνει ένα ενιαίο σοκολατένιο μίγμα.
Τέλος προσθέτετε το σφινάκι του κονιάκ και συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά.
Αδειάζετε το μίγμα το κακάο.
Ρίχνετε μέσα τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, τα σπασμένα μπισκότα και τα κομματάκια του φρουί γλασέ.
Ανακατεύετε τα υλικά με ένα κουτάλι να πάνε παντού.
Παίρνετε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη, την ντύνετε εσωτερικά με διάφανη μεμβράνη και αδειάζετε το μίγμα του κακάο μέσα στη φόρμα πιέζοντάς το με ένα κουτάλι.
Το ισιώνετε από πάνω και το κρυώνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες.
Το ξεφορμάρετε σε μακρόστενη πιατέλα και το διακοσμείτε με τα κερασάκια που έχετε.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ Κου ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΑΧΛΑΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ στην συνταγη??και ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ>>
Amdin Horio
27 Απριλίου, 2013 στις 1:26 μμ
Καλημέρα ioanna33!
Μπορείς φυσικά να μην προσθέσεις αμύγδαλα και αχλάδια στον κορμό, δηλαδή στο βήμα 9. βάζεις μόνο τα σπασμένα μπισκότα. Στον κορμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι υλικά θέλεις, παραπάνω μπισκότα, φουντούκια, αγαπημένο σου ξηρό καρπό – ο,τιδήποτε.
Φτιάξε το δικό σου κορμό και στείλε μας φωτογραφία με την εναλλακτική πρότασή σου!
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ Κου ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΑΧΛΑΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ στην συνταγη??και ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ>>
Καλημέρα ioanna33!
Μπορείς φυσικά να μην προσθέσεις αμύγδαλα και αχλάδια στον κορμό, δηλαδή στο βήμα 9. βάζεις μόνο τα σπασμένα μπισκότα. Στον κορμό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι υλικά θέλεις, παραπάνω μπισκότα, φουντούκια, αγαπημένο σου ξηρό καρπό – ο,τιδήποτε.
Φτιάξε το δικό σου κορμό και στείλε μας φωτογραφία με την εναλλακτική πρότασή σου!
Καλή επιτυχία στο γλυκό σου και Καλή Ανάσταση!
Υπεροχο
υπεροχο γλυκο
‘Εβαλα τα σπασμένα μπισκότα,δύο ασπράδια αυγού και αντί για κονιάκ έβαλα δύο βανίλιες!Τέλειο και πολύ εύκολο!
Απίθανο και αγαπημένο γλυκό!
ΟΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΧΩ ΦΑΕΙ
ΥΠΕΡΟΧΟ.ΑΡΙΣΤΑ; 10!!!!!!!!!
Καταπληκτικό γλυκό, διαχρονικό!
Πολύ νόστιμο….