Κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα, λιαστή ντομάτα και βασιλικό
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Κοτόπουλο γεμιστό με γραβιέρα, λιαστή ντομάτα και βασιλικό

Γλυκιά γραβιέρα Χωριό και λιαστή ντομάτα κλείνονται μέσα σε στήθος κοτόπουλο, δίνοντάς μας ένα υπέροχο πιάτο. Ιδανικό για τραπέζι για δύο!

352
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ
EKTYΠΩΣΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα και τα πασπαλίζουμε με το βασιλικό.
  2. Στρώνουμε στην άκρη του κάθε φιλέτου τη λιαστή ντομάτα και τα πιέζουμε με το χέρι ώστε να κολλήσουν τα υλικά στο φιλέτο.
  3. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ρολάρουμε σφιχτά το κάθε φιλέτο, ράβοντας τις άκρες του με οδοντογλυφίδες (κόβουμε τις άκρες από τις οδοντογλυφίδες εάν περισσεύουν).
  4. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
  5. Ζεσταίνουμε το Χωριό soft με ελαιόλαδο (ή το Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο) σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρουμε τα φιλέτα απ’όλες τις πλευρές.
  6. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί και τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά περίπου.
  7. Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες, κόβουμε λοξά τα φιλέτα και σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

    ΥΛΙΚΑ

    2 στήθη φιλέτο κοτόπουλου, ανοιγμένα (250 γρ το καθένα) 4 sticks Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (50-60 γρ), ή Χωριό βιολογική Γραβιέρα 5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο 1 κ.σ. Χωριό soft με ελαιόλαδο ή Χωριό βιολογικό soft με ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι Οδοντογλυφίδες για το ράψιμο
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ
    ανήκει και εδώ

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

    Το μενού της εβδομάδας