Βάζουμε τη σχάρα του φούρνου στο ψηλό μέρος και προθερμαίνουμε το γκριλ.
Σε ένα μέτριο μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια, τις ελιές και το Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε το ψάρι σε ένα πυρίμαχο σκεύος και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το μείγμα ντοματίνια-ελιές και ψήνουμε για 10-13 λεπτά, μέχρι να γίνει το ψάρι και τα ντοματίνια να έχουν αρχίσει να σκάνε.
Πασπαλίζουμε με φρέσκα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.
Η συνταγή βρίσκεται αναρτημένη και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Τα cookies χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους
για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.
Αναγκαία
Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές
λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί
να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά τα cookies.
Προτιμήσεις
Τα cookies προτίμησης επιτρέπουν σε μια ιστοσελίδα να θυμάται
πληροφορίες που αλλάζουν τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ιστοσελίδα ή την εμφάνισή της,
όπως την προτιμώμενη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε
Στατιστικά
Τα Cookies στατιστικών βοηθούν τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου να κατανοήσουν πώς αλληλεπιδρούν
οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.
Εμπορικής προώθησης
Τα cookies Εμπορικής Προώθησης χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των επισκεπτών
στους ιστότοπους. Η πρόθεση είναι να εμφανίσουμε διαφημίσεις που είναι σχετικές και ελκυστικές για τους
χρήστες και ως εκ τούτου πιο πολύτιμες για τρίτους εκδότες και διαφημιστές.
OK
Η ιστοσελίδα www.minervahorio.gr χρησιμοποιεί cookies για διάφορους σκοπούς. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις των cookies σας κάνοντας κλικ εδώ. Παρακαλώ επιλέξτε αν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies: